SEAFOX2020-03-03T16:19:36+01:00

SEAFOX

  Cadeau van de werkgever

✓   Inzicht in jouw gezondheid

 Health Check bij jou op locatie

✓   Krijg op maat gemaakt advies

Maak een afspraak!
Bekijk video!

De Health Check van Simple Check

Een goede gezondheid is een belangrijke voorwaarde voor een plezierig leven. Je voelt je goed, hebt meer energie, bent vrolijker en hebt meer zelfvertrouwen. Dat is goed voor je privéleven en straalt door op je werk. Om een positieve bijdrage te leveren aan jouw vitaliteit geeft SEAFOX een Health Check cadeau! Hiermee krijg je een deskundig inzicht in je mentale en fysieke gezondheid. De Health Check duurt ongeveer 25 minuten en wordt uitgevoerd door Simple Check.

Wat wordt er gemeten bij de Health Check?

  • DIX (online vragenlijst)
  • TNO Gezond Leven Scan
  • Bloedonderzoek (cholesterol & bloedsuiker)
  • Lichaamsverhoudingen (gewicht, lengte, BMI, vetpercentage)
  • Handknijpkracht
  • Bloeddruk

Interventies

Na de Health Check ben jij te weten gekomen hoe het ervoor staat met jouw mentale- en fysieke gezondheid. De volgende stap is dan om aan de slag te gaan met de punten waarop jij nog kunt verbeteren. Hiervoor biedt Simple Check nog verschillende interventies/vervolgtrajecten voor aan.

Welke interventie lijkt jou interessant? Stem hieronder op de poll!

Loading poll ...

Benieuwd naar meer informatie over deze interventies/vervolgtrajecten? Klik dan hier!

Aanmelden

Om je aan te melden ontvang je van ons een email met daarin een link. Wellicht heb je deze al voorbij zien komen en heb je jouw aanmelding al voltooid. Indien je dit nog niet hebt gedaan, hieronder een aantal tips:

  • Wij raden je aan om jouw privé e-mailadres te gebruiken. Zo kun je altijd bij jouw persoonlijke resultaten.
  • Hou je mobiel bij de hand: je ontvangt namelijk een SMS code ter verificatie
  • De SMS komt van onze softwareleverancier JOHAN. Dit alles ten behoeve van jouw privacy. Voor meer informatie zie ons privacybeleid
  • Neem 15 minuten de tijd voor jouw aanmelding. Jouw aanmelding start direct door middel van een vragenlijst (DIX). Om de aanmelding definitief te maken, dien je deze vragenlijst in te vullen, ter voorbereiding op de Health Check.

Het maken van een afspraak

Door op de onderstaande button te klikken kun jezelf een afspraak maken voor de Health Check. Kies zelf een datum en tijdstip die voor jouzelf goed uitkomt!

Het maken van een afspraak voor de health check kan uiterlijk tot en met (……)  Indien je wel bent aangemeld, maar nog geen afspraak hebt ingepland, zal dit worden gedaan door Simple Check. Hiervan ontvang je dan uiteraard een afspraakbevestiging.

Maak een afspraak

Privacy

Simple Check werkt op de software van Johan BV. Binnen deze software zijn technische maatregelen genomen om te zorgen dat de gegevens die hierin staan optimaal beveiligd zijn. Een van deze maatregelen is bijvoorbeeld dat je jouw account met zowel een wachtwoord als een telefoonnummer moet beveiligen. Hierdoor kunnen anderen niet in jouw account komen, zelfs niet als ze jouw wachtwoord geraden hebben. Je vindt onze privacyverklaring alvast hier.

Veilig en versleuteld

De persoonlijke testresultaten worden versleuteld opgeslagen en zijn alleen voor jou toegankelijk. De opslag van data voldoet aan de strenge eisen van NEN7510 in overeenstemming met de wet- en regelgeving voor zorginstellingen en zorgprofessionals.

Neem bij vragen gerust contact met ons op via anne@simplecheck.nl

[gravityform id=”34″ title=”true” description=”false”]