Schweppes2021-01-05T18:04:31+01:00

Suntory and SBF EECM

  Cadeau van de werkgever

   Inzicht in jouw gezondheid

   Krijg op maat gemaakt advies

Maak een account of log in!
English
Logo Schweppes international

Een goede gezondheid is een belangrijke voorwaarde voor een plezierig leven. Je voelt je goed, hebt meer energie, bent vrolijker en hebt meer zelfvertrouwen. Dat is goed voor je privéleven en straalt door op je werk. Om een positieve bijdrage te leveren aan jouw vitaliteit geeft Suntory and SBF EECM een Health Check cadeau! In verband met corona bestaat de Health Check deze keer volledig uit online vragenlijsten. Deze geven je een deskundig inzicht in je mentale en fysieke gezondheid. Daarnaast bieden wij je deze keer ook de mogelijkheid om een adviesgesprek in te plannen met een coach om tips en adviezen te krijgen voor de voor jou belangrijke onderwerpen. De Health Check wordt uitgevoerd door Simple Check.

De Health Check

De Health Check bestaat deze keer uit twee of drie online vragenlijsten op het online portaal van JOHAN. (De PSA vragenlijst is alleen beschikbaar in het Nederlands, dus zal niet naar voren komen als je kiest voor het Engelstalige menu. Maar geen zorgen. De overige twee vragenlijsten geven je voldoende inzicht in de onderwerpen zoals beschreven). Ook bieden we de mogelijkheid tot het voeren van een gesprek met een leefstijlcoach op basis van jouw persoonlijke resultaten. 

 • Duurzame Inzetbaarheid Index (DIX): geeft inzicht in belangrijke kernonderdelen van duurzame inzetbaarheid zoals gezondheid en energie, kennis en vaardigheden, motivatie en betrokkenheid en werk-privé balans van medewerkers. Daarnaast vraagt de DIX naar huidig en toekomstig functioneren van medewerkers, persoonlijk leiderschap in het werken aan de eigen ontwikkeling en eventuele belemmerende factoren.
 • Psychosociale Arbeidsbelasting (PSA): geeft helder inzicht in de psychosociale risico’s van het werk en de eventuele stress en druk op het werk. De PSA-vragenlijst biedt handvatten hoe dit herkend kan worden en er worden praktische oplossingen aangeboden om de verschillende vormen van PSA – werkdruk, werkstress, pesten, seksuele intimidatie en agressie en geweld – te voorkomen of te verminderen.
 • Leefstijl Check: een online vragenlijst met vragen over beweging, voeding, leefstijl en mentale weerbaarheid. Deze vragen geven richting aan hoe je levensstijl verbeterd kan worden.
 • Telefonisch adviesgesprek met een coach van Simple Check:  biedt advies op maat, gericht op het aanpassen van je leefstijl. De uitkomsten van de vragenlijsten zijn de input voor het gesprek.
Maak een account of login!

Aanmeldprocedure

Als het goed is heb je via de mail een link ontvangen om je aan te melden voor de Health Check. Mocht je eerder mee hebben gedaan met de Health Check van Simple Check, kun jij jouw eerder gemaakte account hiervoor gebruiken. Via link kun je na de uitnodiging kiezen voor ‘Account aanmaken’ of ‘Ik heb al een Johan-account’. Klik op ‘Ik heb al een Johan-account’ als je eerder hebt deelgenomen aan de health Check en log in met je e-mailadres en wachtwoord. Ben je jouw wachtwoord vergeten, klik dan op ‘Wachtwoord vergeten?’ om een nieuw wachtwoord aan te maken. Wanneer je bent ingelogd kun je rechtsboven in je scherm kiezen welke in welke taal je het Johan portaal wilt. Er is keuze uit Engels of Nederlands. Heb je nog geen account bij JOHAN dan is het noodzakelijk dat je deze eerst aanmaakt. Als je op de link klikt kom je terecht in de ‘JOHAN omgeving’ waar je dus via ‘Account aanmaken’ jouw Johan-account kunt aanmaken.
Doorloop alle stappen.

Let op! 

 • Vul bij voorkeur je privé e-mailadres en telefoonnummer in.
 • Kies bij het invullen van je persoonlijke gegevens jouw voorkeur taal, Engels of Nederlands.
 • Het wachtwoord moet voldoen aan: minimaal 8 tekens/1 hoofdletter/1 cijfer/1 leesteken. Gebruik vooral NIET je voor- of achternaam en niet je e-mailadres. (Dit i.v.m. jouw privacy!)
 • Jouw portaal wordt beveiligd via twee-staps verificatie. Hiervoor gebruik je jouw privé-e-mailadres en mobiele telefoonnummer voor. Je ontvangt zowel op jouw mailadres als op jouw telefoon een verificatiecode.
 • Het JOHAN portaal werkt het beste op een gewone computer en via de browser ‘Google Chrome’.
 • Heb je hulp nodig bij het aanmelden ga dan naar https://simplecheck.nl/aanmelden/ Hier staan alle stappen uitgebreid omschreven.
 • Afspraak maken voor een telefonisch coachgesprek: In Johan zal er een kleine vragenlijst voor je klaar staan waarin je kunt aangeven of je een telefonisch coachgesprek zou willen. Wanneer je hebt ingevuld dat je een coachgesprek wilt, zal een van onze coaches jou benaderen via telefoon of e-mail om een afspraak met je in te plannen.

Persoonlijk vitaliteitsportaal

Je ontvangt persoonlijke terugkoppeling via het portaal. Hier vindt je ook tips en adviezen op basis van de gescoorde resultaten. Op het uiterst beveiligd* en persoonlijk online portaal staan de testresultaten duidelijk weergegeven. In dit portaal krijgen alle medewerkers inzicht in zijn of haar fysieke en mentale gezondheid.

TIP! Neem een kijkje in het inspiratieplein. Hier vindt je allemaal leuke tips en informatie om gericht aan de slag te gaan met jouw gezondheid!

Dit ‘Vitaliteitsportaal’ is in samenwerking met het softwarebedrijf ‘JOHAN’ ontwikkeld en biedt werknemers de mogelijkheid om gericht en gemotiveerd te werken aan hun vitaliteit.

Privacy

Simple Check werkt op de software van Johan BV. Binnen deze software zijn technische maatregelen genomen om te zorgen dat de gegevens die hierin staan optimaal beveiligd zijn. Een van deze maatregelen is bijvoorbeeld dat je jouw account met zowel een wachtwoord als een telefoonnummer moet beveiligen. Hierdoor kunnen anderen niet in jouw account komen, zelfs niet als ze jouw wachtwoord geraden hebben. Je vindt onze privacyverklaring alvast hier.

Veilig en versleuteld

De persoonlijke testresultaten worden versleuteld opgeslagen en zijn alleen voor jou toegankelijk. De opslag van data voldoet aan de strenge eisen van NEN7510 in overeenstemming met de wet- en regelgeving voor zorginstellingen en zorgprofessionals.

Neem bij vragen gerust contact met ons op via anne@simplecheck.nl

[gravityform id=”34″ title=”true” description=”false”]