REFERENTIES OVER ONZE HEALTH CHECK

Wij verbeteren de vitaliteit voor:

HUMAN RESOURCES MANAGER MURATA

Meta Arnoldus

Wij zijn erg enthousiast over de samenwerking met Simple Check. De uitnodiging en gezondheidscampagne zijn enthousiast door het personeel ontvangen en het hele organisatieaspect is uit handen genomen. Wij geven graag een follow-up aan de health check en kiezen volgend jaar weer voor Simple Check!

PERSONEELSADVISEUR YAKULT

Marissa Jongeling

Het complete plaatje van Simple Check is duidelijk en fris. Van de offline campagne tot de testdag, van de online campagne tot het health check team. Er wordt duidelijk gecommuniceerd. Wij kijken er naar uit om ook volgend jaar weer met duurzame inzetbaarheid aan de slag te gaan.

HOOFD ALGEMENE ZAKEN KONINKLIJKE GINKEL GROEP

Bert Masselink

Ondanks het feit dat het gehele onderzoek nog niet is afgerond (rapportages ed volgen nog) wil ik Simple Check alvast de complimenten geven. De professionaliteit van de dames in de bus alsmede de moderne aanpak hebben ons positief verrast.

PERSONEELSMANAGER BMW DEN HAAG

Suzanne van Driel

Simple Check is een fijne partij om mee samen te werken. De health check is professioneel en de aanloop naar de health check heeft binnen het hele bedrijf voor enthousiasme gezorgd. De presentatie vooraf was helder en heeft een hoop vertrouwen gewekt rondom het bewaken van privacy en inhoud van de check. Simple Check maakt nieuwsgierig, is laagdrempelig en professioneel.

ADVISEUR P&O VERBOND VAN VERZEKERAARS

Inge Parren

“Om de paar jaar bieden wij onze medewerkers een medische keuring. Dit jaar trok Simple Check mijn aandacht vanwege de frisse uitstraling, moderne aanpak en het voordelige tarief. De boodschap van Simple Check is door het hele bedrijf gehoord en creëert bewustwording. De evaluatie van het groepsrapport was positief en ik ga zeker kijken naar de mogelijke stappen die wij kunnen nemen rondom het thema ‘Gezond op het werk’.”

HR MANAGER SCHWEPPES INTERNATIONAL LIMITED

Marit Tuinhof

"Hoe kunnen we ervoor zorgen dat onze werkplek zo veilig en gezond mogelijk is? Vanuit dit vraagstuk zijn wij met duurzame inzetbaarheid aan de slag gegaan. Simple Check sprak ons aan vanwege de online mogelijkheden, de toegankelijkheid van de health check en de gebruiksvriendelijkheid voor de medewerkers. Deze aanpak zorgt voor een beleving en versterkt het enthousiasme om met de eigen levensstijl, zowel privé als op het werk, aan de slag te gaan."

BILDERBERG HOTELS

Els van Batum

"Simple Check doet wat zij beloofd. Wij hebben locaties in heel Nederland, waardoor het voor ons extra belangrijk is dat Simpel Check veel werk uit handen neemt. Deze health check is een mooie inspiratiebron om de activiteiten die wij als Bilderberg doen, op het gebied van duurzame inzetbaarheid, op een andere manier onder de aandacht te brengen. We kijken ernaar uit om de volgende groep medewerkers deze health check aan te mogen bieden!"

ROBIDUS

Stephanie van Rossem

"De aanpak van Simple Check is krachtig, helder en prettig. Van het voorstel tot de uitvoering van de health check, het gehele traject is naar alle tevredenheid gegaan. Het kundige health check team in de Simple Check bus stelde zich flexibel op, waardoor alles op rolletjes is verlopen."

PILZ NEDERLAND

Eva Boontje

"Het project van Simple Check was voor elke werknemer een leuke ervaring. Door de combinatie van onze interne campagne, de Simple Check blogs en gezondheidscampagne leeft het onderwerp enorm. Simple Check maakt een lastig onderwerp als vitaliteit goed bespreekbaar. Professioneel, helder en ontzorgend."

Simple Check ging langs bij BMW MINI Amsterdam

BMW MINI Amsterdam vindt gezondheid op de werkvloer erg belangrijk. Zij zijn een premium merk en vinden dat hun personeel premium moeten overkomen. Vandaar dat zij hun werknemers stimuleren gezonder te leven door hen een vitaliteitsprogramma aan te bieden met als aanvulling een health check.

AELBERS PERSONEEL

Sabine Hulshorst

"De werkwijze van Simple Check sprak mij heel erg aan. Het is een jonge, eigentijdse organisatie. De twee verpleegkundigen waren communicatief vaardig en de bus is modern. Simple Check biedt meer dan alleen de health check. Ze doen iets extra’s, het stukje meedenken. Alles was dik voor mekaar!"

ROOIJEN ACCOUNTANTS

Serge Hol

"Simple Check heeft laten zien dat het ook voor kleinere bedrijven belangrijk is om te investeren in gezondheid. Ik sta dichtbij mijn werknemers en ik zie dat ze zich meer bewust zijn geworden van hun gezondheid. Op een klantgerichte, deskundige en informele manier."

ASSET CONTROL

Eddy van Essen

"Simple Check is meer dan een 'normale' PMO. Haar innovatieve aanpak heeft voor meer belangstelling gezorgd rondom gezondheid en welzijn op de werkvloer. De Simple Check is een goede ijsbreker en triggert werknemers om gezondheid bespreekbaar te maken. Een goed georganiseerde, moderne en leuke ervaring."

BMW AMSTERDAM

Ria Theuvenet

"Ik geef niet snel zaken uit handen zoals het uitnodigingsproces en de planning van ons personeel voor de health check. De health check in combinatie met de gezondheidscampagne heeft de vitaliteit van ons personeel verhoogd. De werknemers zijn zich bewust van hoe ze gezonder kunnen leven. Velen maken gezonde smoothies en zijn meer gaan bewegen!"

DDB & EIGEN FABRIKAAT

Liesbeth van Putten

"Simple Check is professioneel, klantvriendelijk en efficiënt. De gezondheidscheck wordt binnen 20 minuten afgerond, zonder haastig over te komen. Het thema ‘gezondheid’ leeft binnen ons bedrijf, maar Simple Check heeft het zeker weer een nieuwe boost gegeven."

RAVENSBURGER

Gert Kroon

"De Simple Check gezondheidstest creëert bewustwording en is een steuntje in de rug om gezonder te leven. Jullie zijn transparant, professioneel en deskundig."

SOLGAR VITAMINS

Micheal Dinger

"De werkwijze om vooraf alle medewerkers persoonlijk te benaderen werkt goed. Er is enorm veel bewustwording rondom gezond leven gecreëerd. Simple Check is vlot, inzichtelijk en geeft persoonlijke ondersteuning."

TIIFS

Jobs van Zuylen

"De health check in de Simple Check bus op locatie is een enorm pluspunt. De privacy is gewaarborgd, de verpleegsters zijn deskundig en het afnemen van de check gaat vlot. Het team is enthousiast, vriendelijk en flexibel."

A-SIDE MEDIA

Youri Lieberton

"Door Simple Check is ‘gezond leven’ het onderwerp van gesprek, zowel de dagen voor de check als na afloop. Er wordt meer fruit gegeten en ik hoor in de gangpaden dat er weer gesport wordt na werktijd!"

Simple Check stimuleert via de Health Check (PMO) een gezonde levensstijl, door inzicht te geven in de gezondheid van personeel en direct de middelen te bieden om de vitaliteit te verbeteren.

Logo Simple Check

Copyright © 2016. All Rights Reserved

Simple Check