Referenties2020-11-25T13:42:07+01:00

Referenties

Referenties

Samen werken aan een duurzaam beleid dat is onze passie. Omdat we geloven dat het kan. Omdat we overtuigd zijn dat het werkt. En omdat we dit ook terugzien in het resultaat. Of ‘gewoon’ omdat onze klanten dat zo aan ons teruggeven. Zo kregen we onlangs als feedback: ‘Samen staan we sterk’ aldus Els van Batum van Bilderberg hotels. En dat geeft ons vertrouwen.

Wij werken samen aan een duurzaam beleid met o.a. de onderstaande bedrijven:

SIMPLE CHECK GING LANGS BIJ BMW MINI AMSTERDAM

BMW MINI Amsterdam vindt gezondheid op de werkvloer erg belangrijk. Zij zijn een premium merk en dat zien zij dan ook graag terug bij hun collega´s.  Vandaar dat zij hun werknemers stimuleren gezond te leven. Dit doen zij o.a. door hen een  vitaliteitsprogramma aan te bieden met als aanvulling een health check van Simple Check.

SIMPLE CHECK GING LANGS BIJ van den Bosch Transporten

Ter afsluiting van het samenwerkingstraject zijn wij op bezoek gegaan bij van den Bosch Transporten. Om meer inzicht te krijgen in de resultaten en de impact van het traject zijn wij in gesprek gegaan met Hanneke Manders (HR Officer), Evert Bergers (Chauffeur) en Willem Driessen (Truck planner). Kijk met ons mee en krijg helder zicht in wat Simple Check kan betekenen op het gebied van duurzame inzetbaarheid.

Ervaar het zelf. Probeer vrijblijvend de demo.

gratis demo

[gravityform id=”34″ title=”true” description=”false”]