Wat kost een preventief medisch onderzoek?

De kosten voor de gezondheidscheck zijn voor rekening van de werkgever. Voor slechts €129,- per werknemer krijgt iedere deelnemer een globaal beeld van zijn gezondheid op dat moment.

Werknemers krijgen inzicht in hun gezondheid, weten hoe zij hun levensstijl kunnen verbeteren en kunnen de kans op gezondheidsrisico’s verkleinen. Deze voordelen zorgen ervoor dat werknemers langer gezonder inzetbaar blijven op de arbeidsmarkt.

Voor slechts €129,- per werknemer krijgt iedere deelnemer een globaal inzicht in zijn gezondheid. Daarnaast kan het pakket worden uitgebreid met additionele modules, variërend in prijs van €25,- tot €65,-.

Vergoeding gezondheidscheck door zorgverzekeraar

De zorgverzekeraars ONVZ, PNOzorg, VvAA Zorgverzekering vergoeden preventief medisch onderzoek. Daarnaast worden onze vervolgtrajecten voor een deel vanuit de zorgverzekering vergoed. De burn-out coaching wordt vanuit arbeidsongeschikheidsverzekering of bedrijfsverzekering vergoed. De vergoedingen verschillen per zorgverzekering. Voor een overzicht van de vergoedingen kunt u kijken op de website van gewichtsconsulenten.

Subsidie

Simple Check komt in aanmerking voor een ESF subsidie. Meer informatie kun je hier vinden.

Wat is Simple Check?

Meer over vitaliteit

Hoe werken wij?

Meer over onze werkwijze

Waar testen wij op?

Meer over onze gezondheidscheck

Simple Check stimuleert via de Health Check (PMO) een gezonde levensstijl, door inzicht te geven in de gezondheid van personeel en direct de middelen te bieden om de vitaliteit te verbeteren.

Logo Simple Check

Copyright © 2016. All Rights Reserved

Simple Check