Ons kantoor team2018-06-08T12:07:11+01:00

Ons kantoor team

Onze collega’s op kantoor zorgen er voor dat alles, zowel aan de achterkant als aan de voorkant, soepel en efficiënt verloopt.

Maak kennis met ons team op kantoor:

Nelleke Rensink | Projectmanager Simple Check

Nelleke is o.m. eindverantwoordelijk voor het klantproces binnen Simple Check. Ze is goed in het overzien van projecten, coördineren van acties bij klanten, het vertalen van behoeftes en doelstellingen naar concrete interventies en aansturen van het uitvoerende team. Ze is het aanspreekpunt voor klanten en medewerkers die bij projecten van Simple Check betrokken zijn. Nelleke is een enthousiaste teamplayer en een echte spin in het web.

Ze is uiterst gedreven wanneer het gaat over sport, vitaliteit en gezondheid. Een gezondere levensstijl stimuleren en begeleiden is Nelleke haar passie. Door onder meer haar opleiding Sport Management samen met haar bachelor Leisuremanagement, haar klantgerichte én creatieve denken en haar eerdere werkervaring, beschikt Nelleke over de juiste competenties. Ze heeft een sterke affiniteit met thema’s als zorg, healthy ageing en welzijn. De keuze om bij Simple Check te gaan werken was dan ook zeer logisch.

Nelleke vindt het sociale aspect van haar werk erg belangrijk. Voor haar maakt de combinatie van het in praktijk brengen van theoretische kennis, haar affiniteit met het onderwerp duurzame inzetbaarheid en het intensieve contact met het werkveld elke dag bij Simple Check boeiend!

Jochem de Boer Simple Check

Jochem de Boer | Projectmanager Simple Check

Jochem is één van de twee projectmanagers bij Simple Check. Hij werkt elke dag samen met onze klanten om het hele proces tot in de puntjes te organiseren. Jochem zijn grote passie is sport. Hij is een echte teamsporter en een winnaar. Dat is iets wat hij mee neemt in zijn werk. Hij zet daarom alles op alles klanten blij te maken. Hij houdt ervan om samen te werken en de doelen te bereiken. Jochem is nuchter en houdt altijd zijn hoofd koel.

‘’Het werken met verschillende klanten, met allemaal diverse behoeften, maakt mijn werk leuk en uitdagend’’.

Vanuit zijn opleiding Sport, Management en Ondernemen en eerdere werkervaringen heeft hij de juiste eigenschappen ontwikkeld om een goede projectmanager te zijn. Hij is duidelijk in de communicatie en werkt overzichtelijk. Hij vindt het leuk en uitdagend om samen met de klanten de behoeftes om te zetten naar resultaten. Het creëren van een win – win situatie is waar hij voor gaat.

Foto Carlijn Brouwer

Carlijn Brouwer| Consultant Simple Check

Carlijn is psycholoog en werkzaam als consultant bij Simple Check. Ze vindt het interessant om vanuit haar kennis en ervaring theorie te vertalen naar een passend advies met blijvend en meetbaar resultaat. 

“Als psycholoog, gespecialiseerd in gezondheidsgedrag, heb ik een fascinatie ontwikkeld voor ‘gezond werken’. Gedrag wordt beïnvloed door veel factoren zoals de fysieke- en sociale omgeving, maar psychologie is zeker ook een zeer belangrijke en interessante factor. Zo vraag ik me vaak af wat maakt dat mensen, bewust of onbewust, regelmatig ongezonde keuzes maken, terwijl er tal van andere opties zijn waarvan we weten dat ze beter zijn?

Mijn aanpak is gericht op het ‘meten is weten’ principe, wat mijn keuze voor werken bij Simple Check uiteraard ondersteunt. Ik zie de health check als een mooie trigger. Als start voor een duurzaam beleid en een beginpunt voor duurzaam inzetbare medewerkers.

Een interessant instrument die ik hiervoor gebruik is de Duurzame Inzetbaarheid IndeX (DIX). Dit is een vragenlijst die snel in kaart brengt hoe duurzaam inzetbaar medewerkers zijn. Hierbij wordt gekeken naar onder andere: kennis en vaardigheden, motivatie en betrokkenheid, werk-privé balans en toekomstverwachting binnen de organisatie. De resultaten van deze DIX  geeft de medewerker inzicht in eigen inzetbaarheid. Ook voor de werkgever kan dit inzichtelijk worden gemaakt in de vorm van een groepsrapportage. De anonimiteit van de resultaten wordt altijd gewaarborgd doordat deze rapportage pas kan worden ingezet vanaf 30 deelnemers. Door middel van deze rapportage wordt het snel duidelijk waar de grootste knelpunten zitten op het gebied van zowel de fysieke als de mentale gezondheid van de medewerkers.”

Tevens werkt Carlijn als adviseur KOBA-DI Tool Simple Check. Door middel van deze tool wordt het financieel helder wat een duurzaam beleid uw bedrijf oplevert. Carlijn ziet veel voordelen in het werken met een KOBA-DI Tool, als aanvulling op een ‘ standaard’ PMO.

Ze zegt hierover: “Voor de werkgever telt natuurlijk ook het financiële belang. Zonder financieel belang kan de investering nooit als duurzaam beleid worden ingezet. Zo wordt een duurzaam beleid een effectief beleid!

Medewerkers duurzaam inzetbaar maken en houden vereist echt een duurzame aanpak. Ik ervaar Simple Check als het bedrijf waar mijn interesses en motivatie samenkomen. En waardoor ik een bijdrage kan leveren aan een significante aanpak op het gebied van duurzame inzetbaarheid en uiteraard vitale medewerkers.”

Bent u geïnteresseerd? U kunt hier meer informatie vinden of een gesprek aanvragen met een van onze (gecertificeerde) duurzaam inzetbaarheid adviseurs. Deze adviseurs werken onder andere met de DIX en de KOBO-DI Tool.

Referenties

“Simple Check sprak ons aan vanwege de online mogelijkheden, de toegankelijkheid van de health check en de gebruiksvriendelijkheid voor de medewerkers.” 

Marit Tuinhof, Schweppes International Limited
Lees meer

Ervaar het zelf. Probeer vrijblijvend de demo.

gratis demo