Ons kantoor team 2018-02-22T15:24:58+00:00

Ons kantoor team

Onze collega’s op kantoor zorgen er voor dat alles, zowel aan de achterkant als aan de voorkant, soepel en efficiënt verloopt.

Maak kennis met ons team op kantoor:

Nelleke Rensink | Projectmanager Simple Check

Nelleke is o.m. eindverantwoordelijk voor het klantproces binnen Simple Check. Ze is goed in het overzien van projecten, coördineren van acties bij klanten, het vertalen van behoeftes en doelstellingen naar concrete interventies en aansturen van het uitvoerende team. Ze is het aanspreekpunt voor klanten en medewerkers die bij projecten van Simple Check betrokken zijn. Nelleke is een enthousiaste teamplayer en een echte spin in het web.

Ze is uiterst gedreven wanneer het gaat over sport, vitaliteit en gezondheid. Een gezondere levensstijl stimuleren en begeleiden is Nelleke haar passie. Door onder meer haar opleiding Sport Management samen met haar bachelor Leisuremanagement, haar klantgerichte én creatieve denken en haar eerdere werkervaring, beschikt Nelleke over de juiste competenties. Ze heeft een sterke affiniteit met thema’s als zorg, healthy ageing en welzijn. De keuze om bij Simple Check te gaan werken was dan ook zeer logisch.

Nelleke vindt het sociale aspect van haar werk erg belangrijk. Voor haar maakt de combinatie van het in praktijk brengen van theoretische kennis, haar affiniteit met het onderwerp duurzame inzetbaarheid en het intensieve contact met het werkveld elke dag bij Simple Check boeiend!

Jochem de Boer | Projectmanager Simple Check

Jochem is één van de twee projectmanagers bij Simple Check. Hij werkt elke dag samen met onze klanten om het hele proces tot in de puntjes te organiseren. Jochem zijn grote passie is sport. Hij is een echte teamsporter en een winnaar. Dat is iets wat hij mee neemt in zijn werk. Hij zet daarom alles op alles klanten blij te maken. Hij houdt ervan om samen te werken en de doelen te bereiken. Jochem is nuchter en houdt altijd zijn hoofd koel.

‘’Het werken met verschillende klanten, met allemaal diverse behoeften, maakt mijn werk leuk en uitdagend’’.

Vanuit zijn opleiding Sport, Management en Ondernemen en eerdere werkervaringen heeft hij de juiste eigenschappen ontwikkeld om een goede projectmanager te zijn. Hij is duidelijk in de communicatie en werkt overzichtelijk. Hij vindt het leuk en uitdagend om samen met de klanten de behoeftes om te zetten naar resultaten. Het creëren van een win – win situatie is waar hij voor gaat.

Referenties

“Simple Check sprak ons aan vanwege de online mogelijkheden, de toegankelijkheid van de health check en de gebruiksvriendelijkheid voor de medewerkers.” 

Marit Tuinhof, Schweppes International Limited
Lees meer

Ervaar het zelf. Probeer vrijblijvend de demo.

gratis demo