Ons deskundig team2019-02-21T12:37:33+02:00

Ons deskundig team

Ons deskundig team

Tijdens de health check kunnen zij u op alle fronten veel bruikbare tips en informatie geven. De samenstelling en achtergrond van ons team is hierbij van onschatbare waarde. Zo kunt u o.a. worden geïnformeerd over gezonde voeding, sport en bewegen en de algemene levensstijl. Maak kennis met ons team:

Meryl Tjon

Diëtiste

HBO Studierichting: Voeding en Diëtiek (Nutrition and dietetics)

Meryl is uiterst gedreven wanneer het gaat over gezondheid, vitaliteit en de invloed van leefstijl. Haar keuze om de studie voeding en diëtetiek te gaan doen heeft hier alles mee te maken. Maar ook haar keuze om bij Simple Check te gaan werken is hier leidend in. Ze kan in deze rol ‘precies dan doen waar haar drijfveren liggen’ aldus Meryl. Voor haar is de combinatie van het beoefenen van haar vak als diëtiste en de mogelijkheid om te werken met metingen en feitelijke onderbouwingen maken het voor haar elke keer weer boeiend. De kers op de taart is toch wel gestoeld op haar sociale drijfveer; “Ik vind het heel fijn om mensen te helpen en te informeren wanneer het gaat over gezonde voeding en een gezonde levensstijl. Ik weet gewoon dat dit heel veel invloed heeft op het dagelijks leven en de mate waarin je gelukkig bent. Als ik hier een bijdrage in kan leveren is mijn dag goed! Daarnaast werk ik samen met een heel leuk en deskundig team. Ook dat werkt voor mij motiverend. Ik blijf me op deze manier ook nog ontwikkelen.”

Lifestyle coach en sportinstructrice

Studierichting: verzorging

Macha haar roots liggen in de zorg. Zo heeft zij een opleiding genoten op het gebied van verzorging & begeleiding, maar ook op het gebied van sport. Zij heeft gewerkt als sportinstructrice in de vorm van bodytraining aan kinderen, volwassenen en ouderen.

Over haar werkzaamheden bij Simple Check is zij zeer enthousiast. Het contact met mensen, de positieve benadering, de focus op vitaliteit en de afwisseling maken dat zij deze keuze heeft gemaakt. Zo zegt zij: ‘In januari 2016 ben ik begonnen bij het Health Check Team van Simple Check. Ik zag de vacature staan en dacht: ‘wauw, wat een leuk functie!’ Aangezien mijn ervaring en opleiding in de zorg en mijn sport achtergrond, wist ik meteen ‘deze baan past perfect bij mij’. Met ontzettend veel plezier stap ik elke keer weer in de Health Check bus, elke dag is anders, elke keer zit er weer een uniek persoon tegenover me! Het is ontzettend boeiend om in 20 minuten zoveel over iemand te weten te komen en elke keer hoop ik de mensen te laten voelen dat ik oprecht in ze geïnteresseerd ben en ze een stukje inzicht kan geven in hun gezondheid.’

Macha Gietelink

Marrilou Louwaard

Diëtiste

HBO Studierichting: Voeding en Diëtiek (Nutrition and dietetics)

Marrilou heeft haar HBO opleiding Hbo-opleiding ‘Voeding en Diëtetiek aan de Hogeschool van Amsterdam’ in 2014 afgerond. Ze biedt graag maatwerk op het gebied van gezondheid en afvallen en kiest, in plaats van voor diëten, voor doorbreken van eetpatronen via moderne methoden, body styling en persoonlijke begeleiding. Haar interesse ligt vooral bij de volgende onderdelen: gewichtsmanagement, beautymanagement, voeding-en bewegingsmanagement, lifecoaching.

Sportdiëtiste en personal trainer

HBO Studierichting: Health promotion

Linda is gespecialiseerd in het ontwikkelen van een nieuw eetpatroon waarbij een gezonde levensstijl centraal staat. Zij heeft haar HBO opleiding Hbo-opleiding ‘Voeding en Diëtetiek aan de Hogeschool van Amsterdam’ in 2014 afgerond. Tijdens deze studie specialiseerde zij zich in Nutrition en Health Promotion en is zij opgeleid tot personal trainer. Dit sluit goed aan bij haar sportieve achtergrond. Voordat zij aan de Hbo-opleiding Diëtetiek begon, heeft zij namelijk, met veel enthousiasme het CIOS, Centraal Instituut Opleiding Sportleiders gedaan.

Linda Zevenhek

Linda Seijs

Diëtiste

Studierichting: Voeding en Diëtiek

Linda Seijs is in juni afgestudeerd aan de opleiding Voeding en Diëtetiek en sinds oktober 2017 werkzaam bij Simple check en als diëtiste. Als preventief medisch onderzoeker wilt zij u bewustmaken van uw gezondheidsprofiel. Ook geeft zij u praktische eet- en leeftips mee. Ze houdt van koken en bakken en ze maakt heerlijke doch voedzame koekjes of recepten! Ze is ervan overtuigd dat gezond eten voor iedereen mogelijk is en vindt het belangrijk dat hierin af en toe een uitzondering wordt gemaakt. Graag schept ze duidelijkheid in de fabels en feiten rondom voeding. Haar expertise is maag- darmklachten, diabetes, (zwaar) overgewicht, hypertensie, hypercholesterolemie, ondergewicht en vega(n) voeding.

Oefentherapeut Mensendieck

Studierichting: Oefentherapie Mensendieck

Iris is in Juni 2017 afgestuurd aan de Hogeschool van Amsterdam voor de opleiding Oefentherapie Mensendieck. Tijdens haar afstudeerstage heeft ze ervaring opgedaan in een zorginstelling en na haar afstuderen heeft zij waargenomen in twee verschillende praktijken. Naast haar werk bij Simple Check geeft zij momenteel ook groepstraining aan mensen met de ziekte van Bechterew. Het proces dat ertoe leidt dat iemand als het ware zijn eigen coach wordt op het gebied van (aanleren en behouden van) gezond beweeggedrag spreekt haar erg aan. Wat ze leuk vind aan het werk als health check medewerker is dat ze mensen meteen inzicht kan geven in hun gezondheid doordat je de testresultaten meteen kan terugkoppelen. Ze hoopt dat ze door middel van de health checks mensen bewust kan maken van hun gezondheid en de rol die zij hier zelf in spelen. Iris heeft als ambitie om zichzelf te blijven uitdagen binnen haar vakgebied en op zoek te blijven gaan naar wat haar gelukkig maakt.

Foto Iris van der Peet

Iris van der Peet

Foto Malissa Lepoeter

Malissa Lepoeter

Diëtiste en leefstijlcoach

Studierichting: Voeding en Diëtiek

Malissa Lepoeter heeft de opleiding Voeding en Dietiek gevolgd aan de Haagse Hogeschool. Zij is werkzaam geweest als dietiste en leefstijlcoach en heeft voor deze richting gekozen vanwege haar interesse in voeding en gezondheid. Zij vind dit twee essentiële onderdelen die in het kader van gezondheid die niet los van elkaar gezien kunnen worden. Malissa ziet het als een passie en uitdaging om zelf zo gezond mogelijk te leven, maar ook om dit over te kunnen brengen naar anderen en om hen hierin te stimuleren en te helpen. Ze werkt graag met mensen en vind het mooi om een onderdeel uit te kunnen maken van de toenemende belangstelling in de maatschappij om gezonder te gaan leven. Haar ambitie met betrekking tot het werk is om te blijven leren, zichzelf te blijven ontwikkelen en om mensen, zowel klanten als collega’s te stimuleren er het beste uit te halen dat er in zit. 

Oefentherapeut Mensendieck

Studierichting: Oefentherapie Mensendieck

Niels is in 2016 afgestudeerd voor de opleiding Oefentherapie Mensendieck. Tijdens zijn stages in de reguliere praktijk en tijdens zijn afstuderen binnen de ouderenzorg als revalidatie stagiair heeft hij brede ervaring opgedaan. Momenteel volgt hij een cursus tot sportmasseur en volgt hij een pre-mastertraject Gezondheidswetenschappen aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Niels heeft het altijd leuk gevonden om met mensen te werken en hij krijgt vaak van zijn omgeving te horen dat hij goed kan luisteren. Iets dat in zijn ogen key is in de zorg. Het is voor Niels belangrijk dat je werk doet dat je leuk vindt. Als je hier door je gezondheid in belemmert wordt dan kan dit er toe leiden dat je minder plezier ervaart en daardoor ook minder gemotiveerd je werk kan uitvoeren. Bij Simple Check kan Niels mensen dat inzicht geven en handvatten reiken om, indien nodig, de factor gezondheid aan te pakken. Wat Niels leuk vind aan het werk als health check medewerker is dat de werkplek erg dynamisch is. Zowel wat betreft de werklocatie als de mensen die getest worden is er veel afwisseling. Deze afwisseling zorgt ervoor dat Niels gestimuleerd blijft. Niels wil bij Simple Check meer inzicht krijgen in de samenwerking tussen de zorg en het bedrijfsleven. Daarnaast hoopt hij met zijn expertise als oefentherapeut zoveel mogelijk zijn steentje bij te dragen in het leveren van kwaliteit zorg.

Foto Niels van Hasselt

Niels van Hasselt

Foto Chantal Beffers

Chantal Beffers

Fysiotherapeute

Studierichting: Fysiotherapie

Chantal Beffers is in 2015 afgestudeerd als fysiotherapeute aan de HAN in Nijmegen. Na haar studie heeft ze anderhalf jaar als fysiotherapeute gewerkt, vooral met oudere mensen. Na deze tijd is zij overgestapt op een salesfunctie binnen de zorg, maar zij merkte dat de gezondheid van mensen haar aandacht bleef trekken. Daarom heeft zij afgelopen zomer de keuze gemaakt om zich hier weer volledig op te gaan richten. Chantal is van mening dat als je gezond leeft je veel (vage) klachten kunt voorkomen. Door de korte health check weten mensen weer hoe ze er voor staan en wat ze zouden kunnen doen om hun gezondheid te verbeteren. Dat vind ze ook zo leuk aan deze manier van werken. Het is snel en effectief! Daarnaast vind ze het ook erg leuk dat je allerlei soorten mensen in de bus krijgt en dat ze allemaal anders omgaan met hun gezondheid. De uitdaging hierin is om toch een stukje bewustzijn te creeeren en iedereen andere adviezen en tips te geven. Want niemand is hetzelfde! Chantal wil zich nog verder gaan ontwikkelen tot algemeen leefstijlcoach, zodat ze het totale plaatje van gezondheid mee kan nemen tijdens de health checks in de bus. Daarnaast wil zij zich verder specialiseren in voeding. Dit jaar start zij dan ook met een opleiding tot gewichtsconsulent. Zodra zij klaar is met haar studie wil zij mensen met overgewicht gaan helpen om weer in balans te komen. 

Referenties

“Simple Check sprak ons aan vanwege de online mogelijkheden, de toegankelijkheid van de health check en de gebruiksvriendelijkheid voor de medewerkers.” 

Marit Tuinhof, Schweppes International Limited
Lees meer

Ervaar het zelf. Probeer vrijblijvend de demo.

gratis demo