Ons deskundig team2018-11-05T14:57:11+00:00

Ons deskundig team

Ons deskundig team

Tijdens de health check kunnen zij u op alle fronten veel bruikbare tips en informatie geven. De samenstelling en achtergrond van ons team is hierbij van onschatbare waarde. Zo kunt u o.a. worden geïnformeerd over gezonde voeding, sport en bewegen en de algemene levensstijl. Maak kennis met ons team:

Meryl Tjon

Diëtiste

HBO Studierichting: Voeding en Diëtiek (Nutrition and dietetics)

Meryl is uiterst gedreven wanneer het gaat over gezondheid, vitaliteit en de invloed van leefstijl. Haar keuze om de studie voeding en diëtetiek te gaan doen heeft hier alles mee te maken. Maar ook haar keuze om bij Simple Check te gaan werken is hier leidend in. Ze kan in deze rol ‘precies dan doen waar haar drijfveren liggen’ aldus Meryl. Voor haar is de combinatie van het beoefenen van haar vak als diëtiste en de mogelijkheid om te werken met metingen en feitelijke onderbouwingen maken het voor haar elke keer weer boeiend. De kers op de taart is toch wel gestoeld op haar sociale drijfveer; “Ik vind het heel fijn om mensen te helpen en te informeren wanneer het gaat over gezonde voeding en een gezonde levensstijl. Ik weet gewoon dat dit heel veel invloed heeft op het dagelijks leven en de mate waarin je gelukkig bent. Als ik hier een bijdrage in kan leveren is mijn dag goed! Daarnaast werk ik samen met een heel leuk en deskundig team. Ook dat werkt voor mij motiverend. Ik blijf me op deze manier ook nog ontwikkelen.”

Lifestyle coach en sportinstructrice

Studierichting: verzorging

Macha haar roots liggen in de zorg. Zo heeft zij een opleiding genoten op het gebied van verzorging & begeleiding, maar ook op het gebied van sport. Zij heeft gewerkt als sportinstructrice in de vorm van bodytraining aan kinderen, volwassenen en ouderen.

Over haar werkzaamheden bij Simple Check is zij zeer enthousiast. Het contact met mensen, de positieve benadering, de focus op vitaliteit en de afwisseling maken dat zij deze keuze heeft gemaakt. Zo zegt zij: ‘In januari 2016 ben ik begonnen bij het Health Check Team van Simple Check. Ik zag de vacature staan en dacht: ‘wauw, wat een leuk functie!’ Aangezien mijn ervaring en opleiding in de zorg en mijn sport achtergrond, wist ik meteen ‘deze baan past perfect bij mij’. Met ontzettend veel plezier stap ik elke keer weer in de Health Check bus, elke dag is anders, elke keer zit er weer een uniek persoon tegenover me! Het is ontzettend boeiend om in 20 minuten zoveel over iemand te weten te komen en elke keer hoop ik de mensen te laten voelen dat ik oprecht in ze geïnteresseerd ben en ze een stukje inzicht kan geven in hun gezondheid.’

Macha Gietelink

Marrilou Louwaard

Diëtiste

HBO Studierichting: Voeding en Diëtiek (Nutrition and dietetics)

Marrilou heeft haar HBO opleiding Hbo-opleiding ‘Voeding en Diëtetiek aan de Hogeschool van Amsterdam’ in 2014 afgerond. Ze biedt graag maatwerk op het gebied van gezondheid en afvallen en kiest, in plaats van voor diëten, voor doorbreken van eetpatronen via moderne methoden, body styling en persoonlijke begeleiding. Haar interesse ligt vooral bij de volgende onderdelen: gewichtsmanagement, beautymanagement, voeding-en bewegingsmanagement, lifecoaching.

Sportdiëtiste en personal trainer

HBO Studierichting: Health promotion

Linda is gespecialiseerd in het ontwikkelen van een nieuw eetpatroon waarbij een gezonde levensstijl centraal staat. Zij heeft haar HBO opleiding Hbo-opleiding ‘Voeding en Diëtetiek aan de Hogeschool van Amsterdam’ in 2014 afgerond. Tijdens deze studie specialiseerde zij zich in Nutrition en Health Promotion en is zij opgeleid tot personal trainer. Dit sluit goed aan bij haar sportieve achtergrond. Voordat zij aan de Hbo-opleiding Diëtetiek begon, heeft zij namelijk, met veel enthousiasme het CIOS, Centraal Instituut Opleiding Sportleiders gedaan.

Linda Zevenhek

Willianne van Hemert

Leefstijladviseur en gezondheidsmanager

Studierichting: HBO Sportkunde (Leefstijl & Gezondheid)

Willianne is een kersverse afgestudeerde leefstijladviseur en gezondheidsmanager van de opleiding HBO Sportkunde (Leefstijl&Gezondheid) aan de Hogeschool Inholland te Haarlem. De leefstijlaspecten Bewegen, Roken, Alcohol, Voeding en Ontspanning (BRAVO) zijn aan bod gekomen tijdens de opleiding. Zij heeft zich in het vierde jaar geprofessionaliseerd in gezondheidsmanagement bij bedrijven. Willianne heeft tijdens haar opleiding met allerlei doelgroepen gewerkt. ‘Ieder mens is uniek en de moeite waard. Ik vind het een interessante en leuke uitdaging om steeds weer gepast advies te kunnen geven aan de persoon die voor je zit. Om dit op een verantwoorde wijze te doen is het niet alleen belangrijk om de juiste informatie te verzamelen, maar ook om op de hoogte te zijn van de huidige ontwikkelingen en onderzoeken. Dat betekent dus blijven leren en nieuwsgierig zijn’.

Diëtiste

Studierichting: Voeding en Diëtiek

Linda Seijs is in juni afgestudeerd aan de opleiding Voeding en Diëtetiek en sinds oktober 2017 werkzaam bij Simple check en als diëtiste. Als preventief medisch onderzoeker wilt zij u bewustmaken van uw gezondheidsprofiel. Ook geeft zij u praktische eet- en leeftips mee. Ze houdt van koken en bakken en ze maakt heerlijke doch voedzame koekjes of recepten! Ze is ervan overtuigd dat gezond eten voor iedereen mogelijk is en vindt het belangrijk dat hierin af en toe een uitzondering wordt gemaakt. Graag schept ze duidelijkheid in de fabels en feiten rondom voeding. Haar expertise is maag- darmklachten, diabetes, (zwaar) overgewicht, hypertensie, hypercholesterolemie, ondergewicht en vega(n) voeding.

Linda Seijs

Foto Iris van der Peet

Iris van der Peet

Oefentherapeut Mensendieck

Studierichting: Oefentherapie Mensendieck

Iris is in Juni 2017 afgestuurd aan de Hogeschool van Amsterdam voor de opleiding Oefentherapie Mensendieck. Tijdens haar afstudeerstage heeft ze ervaring opgedaan in een zorginstelling en na haar afstuderen heeft zij waargenomen in twee verschillende praktijken. Naast haar werk bij Simple Check geeft zij momenteel ook groepstraining aan mensen met de ziekte van Bechterew. Het proces dat ertoe leidt dat iemand als het ware zijn eigen coach wordt op het gebied van (aanleren en behouden van) gezond beweeggedrag spreekt haar erg aan. Wat ze leuk vind aan het werk als health check medewerker is dat ze mensen meteen inzicht kan geven in hun gezondheid doordat je de testresultaten meteen kan terugkoppelen. Ze hoopt dat ze door middel van de health checks mensen bewust kan maken van hun gezondheid en de rol die zij hier zelf in spelen. Iris heeft als ambitie om zichzelf te blijven uitdagen binnen haar vakgebied en op zoek te blijven gaan naar wat haar gelukkig maakt.

Diëtiste en leefstijlcoach

Studierichting: Voeding en Diëtiek

Malissa Lepoeter heeft de opleiding Voeding en Dietiek gevolgd aan de Haagse Hogeschool. Zij is werkzaam geweest als dietiste en leefstijlcoach en heeft voor deze richting gekozen vanwege haar interesse in voeding en gezondheid. Zij vind dit twee essentiële onderdelen die in het kader van gezondheid die niet los van elkaar gezien kunnen worden. Malissa ziet het als een passie en uitdaging om zelf zo gezond mogelijk te leven, maar ook om dit over te kunnen brengen naar anderen en om hen hierin te stimuleren en te helpen. Ze werkt graag met mensen en vind het mooi om een onderdeel uit te kunnen maken van de toenemende belangstelling in de maatschappij om gezonder te gaan leven. Haar ambitie met betrekking tot het werk is om te blijven leren, zichzelf te blijven ontwikkelen en om mensen, zowel klanten als collega’s te stimuleren er het beste uit te halen dat er in zit. 

Foto Malissa Lepoeter

Malissa Lepoeter

Foto Niels van Hasselt

Niels van Hasselt

Oefentherapeut Mensendieck

Studierichting: Oefentherapie Mensendieck

Niels is in 2016 afgestudeerd voor de opleiding Oefentherapie Mensendieck. Tijdens zijn stages in de reguliere praktijk en tijdens zijn afstuderen binnen de ouderenzorg als revalidatie stagiair heeft hij brede ervaring opgedaan. Momenteel volgt hij een cursus tot sportmasseur en volgt hij een pre-mastertraject Gezondheidswetenschappen aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Niels heeft het altijd leuk gevonden om met mensen te werken en hij krijgt vaak van zijn omgeving te horen dat hij goed kan luisteren. Iets dat in zijn ogen key is in de zorg. Het is voor Niels belangrijk dat je werk doet dat je leuk vindt. Als je hier door je gezondheid in belemmert wordt dan kan dit er toe leiden dat je minder plezier ervaart en daardoor ook minder gemotiveerd je werk kan uitvoeren. Bij Simple Check kan Niels mensen dat inzicht geven en handvatten reiken om, indien nodig, de factor gezondheid aan te pakken. Wat Niels leuk vind aan het werk als health check medewerker is dat de werkplek erg dynamisch is. Zowel wat betreft de werklocatie als de mensen die getest worden is er veel afwisseling. Deze afwisseling zorgt ervoor dat Niels gestimuleerd blijft. Niels wil bij Simple Check meer inzicht krijgen in de samenwerking tussen de zorg en het bedrijfsleven. Daarnaast hoopt hij met zijn expertise als oefentherapeut zoveel mogelijk zijn steentje bij te dragen in het leveren van kwaliteit zorg.

Referenties

“Simple Check sprak ons aan vanwege de online mogelijkheden, de toegankelijkheid van de health check en de gebruiksvriendelijkheid voor de medewerkers.” 

Marit Tuinhof, Schweppes International Limited
Lees meer

Ervaar het zelf. Probeer vrijblijvend de demo.

gratis demo

Direct een persoonlijke demo >