Online Dashboard2018-07-09T14:49:51+02:00

Online Dashboard

Op het Online Dashboard van Simple Check vindt je inspirerende informatieve artikelen, adviezen en onderzoeken gericht op een gezonde leefstijl.

Op ons -uiterst beveiligd* en persoonlijk- (online dashboard) staan de testresultaten duidelijk weergegeven. In dit portaal krijg je inzicht in jouw fysieke en mentale gezondheid. Dit ‘duurzaam-inzetbaarheidsportaal’ is in samenwerking met het software bedrijf ‘JOHAN’ ontwikkeld en biedt jou de mogelijkheid om gericht en gemotiveerd te werken aan een gezonde leefstijl. Tevens biedt het de werkgever en HRM de mogelijkheid om hierin te faciliteren middels op maat gemaakte of geleverde content en advies gericht op duurzame inzetbaarheid. Hiervoor hebben wij verschillende vervolgtrajecten.

*Simple Check B.V. staat achter haar privacybeleid. Het respectvol omgaan met persoons- en medische gegevens staat daarbij centraal. Mocht je meer informatie willen over het opslaan en het beheer van alle persoonlijke- en medische gegevens, de volledige privacyverklaring vindt je hier.

Vitale werknemers zijn minder snel gestrest, actiever en mentaal sterker. Investeren in gezondheid voorkomt verzuim en verhoogt de productiviteit.

[gravityform id=”18″ title=”true” description=”false”]

Op dit Online Dashboard kun je in een simpel overzicht je resultaten met bijbehorende artikelen zien. Hieronder bevinden zicht twee voorbeelden:

(Klik op de afbeelding om de afbeelding in een groter formaat te zien.)

*Privacy gewaarborgd

De persoonlijke testresultaten worden beveiligd opgeslagen en zijn alleen voor de deelnemer beschikbaar. Niet voor collega’s, niet voor Simple Check en niet voor de werkgever. De opslag van de medische gegevens voldoet aan strenge eisen in overeenstemming met de wet- en regelgeving voor zorginstellingen en zorgprofessionals. Meer hierover lees je op onze pagina Behoud van privacy.

[gravityform id=”34″ title=”true” description=”false”]