Online Dashboard2021-11-04T10:39:39+01:00

Online Dashboard

Op het Online Dashboard van Simple Check vindt u inspirerende informatieve artikelen, adviezen en onderzoeken gericht op een gezonde leefstijl.

Op ons -uiterst beveiligd* en persoonlijk- (online dashboard) staan de testresultaten duidelijk weergegeven. In dit portaal krijgen alle medewerkers inzicht in zijn of haar fysieke en mentale gezondheid. Dit ‘duurzaam-inzetbaarheidsportaal’ is in samenwerking met het software bedrijf ‘JOHAN’ ontwikkeld en biedt de werknemer de mogelijkheid om gericht en gemotiveerd te werken aan een gezonde leefstijl. Tevens biedt het de werkgever en HRM de mogelijkheid om hierin te faciliteren middels op maat gemaakte of geleverde content en advies gericht op duurzame inzetbaarheid. Hiervoor hebben wij verschillende vervolgtrajecten.

*Simple Check B.V. staat achter haar privacybeleid. Het respectvol omgaan met persoons- en medische gegevens staat daarbij centraal. Mocht u meer informatie willen over het opslaan en het beheer van alle persoonlijke- en medische gegevens, de volledige privacyverklaring vindt u hier.

Vitale werknemers zijn minder snel gestrest, actiever en mentaal sterker. Investeren in gezondheid voorkomt verzuim en verhoogt de productiviteit.

*Privacy gewaarborgd

De persoonlijke testresultaten worden beveiligd opgeslagen en zijn alleen voor de deelnemer beschikbaar. Niet voor  collega’s, niet voor Simple Check en niet voor de werkgever. De opslag van de medische gegevens voldoet aan strenge eisen in overeenstemming met de wet- en regelgeving voor zorginstellingen en zorgprofessionals. Meer hierover leest u op onze pagina Behoud van privacy.

Terug naar ons aanbod

Referenties

Logo Schweppes

“Simple Check sprak ons aan vanwege de online mogelijkheden, de toegankelijkheid van de health check en de gebruiksvriendelijkheid voor de medewerkers.” 

Marit Tuinhof, Schweppes International Limited
Lees meer
———————————————————————-

Ervaar het zelf en probeer vrijblijvend de demo.

gratis demo

[gravityform id=”34″ title=”true” description=”false”]