Onderzoeken2019-07-02T14:04:48+02:00

Onderzoeken

Een duurzaam inzetbaarheidsbeleid vraagt inzicht en een toegevoegde waarde op verschillende ‘lagen’. Gericht op een gemeenschappelijk belang; hoe zit het met de fysieke en mentale gezondheid? En wat kunt u doen om dit te behouden en te verbeteren?

Fysiek

Lichaamsmetingen weegschaal meetlint

Lichaamsmetingen

De lichaamsmetingen van meerdere onderdelen, zoals buikomtrek, vet, BMI etc., staan onderling met elkaar in verband en geven een indicatie van de gezondheid van uw lichaam en uw lichaamsverhoudingen.

Meer informatie

Hart- en vaatfuncties

Er zijn verschillende factoren die een voorspellende waarde hebben voor hart- en vaatziekten. Het is dan ook van belang regelmatig uw hart- en vaatfunctie te laten controleren.

Meer informatie
Hart-en vaatfuncties
Bloedsuiker spiegel onderzoek

Bloedsuikerspiegel

Onder bloedsuiker verstaan we de glucose (suiker) in het bloed. Het bloedsuikergehalte is de hoeveelheid glucose die in het bloed zit op een bepaald moment.

meer informatie

Extra modules

Naast het standaard onderzoek bieden wij nog extra mogelijkheden zoals: oogtesten, oortesten, glutenintolerantietesten, voedselintolerantietesten, longfunctietesten, handkrijpkrachttesten en ijzerwaarde meting.

Meer informatie
Stethoscoop

Vragenlijsten

TNO: Gezond Leven Scan

De Gezond Leven Scan van TNO geeft inzicht in de levensstijl en houding van de werknemer.

Meer informatie

PSA

Een derde van het ziekteverzuim in Nederland wordt veroorzaakt door werkgerelateerde psychische klachten. Daarmee is psychosociale arbeidsbelasting (PSA) de meest voorkomende beroepsziekte in ons land.

Meer informatie
Man op de fiets met bewegende achtergrond
Samenwerkende mensen vergaderen

DIX-mini

Dit is een kortere variant van de DIX vragenlijst, maar stipt wel alle relevante onderwerpen aan.

Meer informatie

DIX

De huidige én toekomstige inzetbaarheid van de werknemer wordt in kaart gebracht aan de hand van de Duurzame Inzetbaarheid Index (DIX).

Meer informatie
Vrouw met kop thee achter de laptop werkplek

Privacy gewaarborgd**

De persoonlijke testresultaten worden beveiligd opgeslagen en zijn alleen voor de deelnemer beschikbaar. Niet voor  collega’s, niet voor Simple Check en niet voor de werkgever. De opslag van de medische gegevens voldoet aan strenge eisen in overeenstemming met de wet- en regelgeving voor zorginstellingen en zorgprofessionals. Meer hierover leest u op onze pagina Behoud van privacy.

[gravityform id=”34″ title=”true” description=”false”]