Massagestoel2020-01-22T14:39:38+01:00

Massagestoel

Plan een afspraak in

Heb je een drukke dag en voel je de stress oplopen? Stop dan even met wat je aan het doen bent en plan een ontspannende massage in! 

Langdurige stress is schadelijk voor het lichaam. Massage lijkt daarop een positief effect te hebben en kan dus een nuttige therapie zijn voor mensen met stressklachten. Massage laat namelijk de hoeveelheid cortisol in het bloed afnemen. Dit hormoon speelt een belangrijk rol bij de langetermijneffecten van stress, zoals de afname van het immuunsysteem en een constante hoge bloeddruk. Ook het feit dat je bij een massage even niets anders aan je hoofd hoeft te hebben draagt natuurlijk bij aan de afname van stress. Bij ontspanning en het doen van dingen die je fijn vindt, maak je geluksstoffen in je hersenen aan, zoals dopamine en endorfine. Ook die stoffen doen de effecten van cortisol (deels) teniet.

Een massage heeft uiteindelijk de volgende positieve effecten:

  • De gevolgen van stress nemen even af.
  • Je kunt weer helderder denken.
  • Je functioneert weer beter.

Je hoeft uiteraard niet perse stressklachten te hebben om de positieve effecten te bemerken. Ook preventief kan een massage veel goed doen.

Zoals jullie weten staat er boven een massagestoel met verschillende programma’s zoals een programma om te relaxen, een programma voor herstel en een programma voor stijfheid. Via de bovenstaande button kan je hiervoor een afspraak inplannen voor 1 keer per 2 weken. Op deze manier krijgt iedereen de kans om er van te genieten!

[gravityform id=”34″ title=”true” description=”false”]