Leefstijl Check2021-01-14T16:28:44+01:00

De Leefstijl Check

✓   Inzicht in jouw gezondheid

Bijlage
English

De Leefstijl Check 

Simple Check draagt graag bij aan het delen van kennis over leefstijlinterventies, zowel preventief als curatief. Vanuit onze missie om zoveel mogelijk mensen inzicht en regie te geven over hun gezondheid en daarmee hun vitaliteit te vergroten. Zo hebben we, samen met onze diëtisten en leefstijlcoaches, een scan ontwikkeld om inzicht te krijgen in de eigen leefstijl en de daarbij gekoppelde gezondheidsrisico's. Onze Leefstijl Check.

Een online vragenlijst

De Leefstijl Check is een online vragenlijst. De vragen in de Leefstijl Check gaan  over de onderwerpen beweging, voeding, leefstijl en mentale weerbaarheid. Deze onderwerpen geven richting aan hoe je levensstijl verbeterd kan worden. Na het invullen de vragenlijst zullen jouw resultaten direct zichtbaar zijn op ons -uiterst beveiligd- persoonlijk Health Dashboard. Aansluitend op deze resultaten krijg je gerichte adviezen, tips en informatie die bijdragen aan het verbeteren van de
leefstijl en dus de gezondheid.

Bijlage

Handig om te doen

Omdat de Leefstijl Check een online vragenlijst is, komt deze vragenlijst met een bijlage. Deze bijlage biedt hulp bij het invullen van sommige vragen in de Leefstijl Check. Zoals hoe meet jij jouw eigen buikomtrek, wat wordt er verstaan onder geraffineerde producten en/of welke groente vallen er onder donkergroene groenten. Download dus voordat je de vragenlijst gaat maken de bijlage, zodat het invullen van deze vragenlijst soepel verloopt.

[gravityform id=”34″ title=”true” description=”false”]