itsme2020-10-20T12:45:57+02:00

itsme

  Cadeau van de werkgever

✓   Inzicht in jouw gezondheid

 Health Check bij jou op locatie

✓   Krijg op maat gemaakt advies

Bekijk video!
Logo itsme

De Health Check van Simple Check

Een goede gezondheid is een belangrijke voorwaarde voor een plezierig leven. Je voelt je goed, hebt meer energie, bent vrolijker en hebt meer zelfvertrouwen. Dat is goed voor je privéleven en straalt door op je werk. Om een positieve bijdrage te leveren aan jouw vitaliteit geeft itsme een Health Check cadeau! Hiermee krijg je een deskundig inzicht in je mentale en fysieke gezondheid. De Health Check wordt uitgevoerd door Simple Check. Vanaf 26 oktober komt het Health Check team met de bus langs op verschillende locaties.

Het maken van een afspraak

Na het aanmelden kom je vanzelf terecht in jouw -uiterst beveiligd- Health Dashboard. In dit dashboard komen jouw testresultaten en vind je vervolgens allerlei tips en informatie om actief te kunnen werken aan je eigen vitaliteit en gezondheid.

Het maken van een afspraak voor de health check kan uiterlijk tot en met vrijdag 16 oktober. Let op: je dient zelf een passende afspraak te maken via de onderstaande button van de door jouw gewenste locatie.  Indien je wel bent aangemeld, maar nog geen afspraak hebt ingepland, zal dit worden gedaan door Simple Check. Hiervan ontvang je dan uiteraard een afspraakbevestiging.

2 november Hengelo
3 november Breda Bus 1
3 november Breda Bus 2
3 november Groningen
9 november Maastricht
10 november Eindhoven Bus 1
10 november Eindhoven Bus 2
10 november Venlo
24 november Rotterdam Bus 1
24 november Rotterdam Bus 2
24 november Goes
26 november Amsterdam (Halfweg)
2 december Apeldoorn (Oak gebouw)

Wat wordt er gemeten bij de health check?

 • DIX (online vragenlijst)
 • TNO Gezond Leven Scan
 • Bloedonderzoek (cholesterol & bloedsuiker)
 • Lichaamsverhoudingen (gewicht, lengte, BMI, vetpercentage)
 • Handknijpkracht
 • Bloeddruk
 • Medewerkers die werkzaam zijn bij de logistiek krijgen aanvullend een onderzoek naar de fysieke belasting.

Aanmelden

Om je aan te melden ontvang je van ons een email met daarin een link. Wellicht heb je deze al voorbij zien komen en heb je jouw aanmelding al voltooid. Indien je dit nog niet hebt gedaan, hieronder een aantal tips:

 • Wij raden je aan om jouw privé e-mailadres te gebruiken. Zo kun je altijd bij jouw persoonlijke resultaten.
 • Hou je mobiel bij de hand: je ontvangt namelijk een SMS code ter verificatie
 • De SMS komt van onze softwareleverancier JOHAN. Dit alles ten behoeve van jouw privacy. Voor meer informatie zie ons privacybeleid
 • Neem even de tijd voor jouw aanmelding. Na het aanmelden zie je dat er een vragenlijst voor je klaar staat. Deze vul je in ter voorbereiding op de Health Check.

Privacy

Simple Check werkt op de software van Johan BV. Binnen deze software zijn technische maatregelen genomen om te zorgen dat de gegevens die hierin staan optimaal beveiligd zijn. Een van deze maatregelen is bijvoorbeeld dat je jouw account met zowel een wachtwoord als een telefoonnummer moet beveiligen. Hierdoor kunnen anderen niet in jouw account komen, zelfs niet als ze jouw wachtwoord geraden hebben. Je vindt onze privacyverklaring alvast hier.

Veilig en versleuteld

De persoonlijke testresultaten worden versleuteld opgeslagen en zijn alleen voor jou toegankelijk. De opslag van data voldoet aan de strenge eisen van NEN7510 in overeenstemming met de wet- en regelgeving voor zorginstellingen en zorgprofessionals.

Neem bij vragen gerust contact met ons op via anne@simplecheck.nl

Logo Europees Sociaal Fonds

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt met een bijdrage uit het Europees Sociaal Fonds (ESF).

[gravityform id=”34″ title=”true” description=”false”]