Vervolgtrajecten

Ontdek de kracht van vitaal leidinggeven

Simple Check biedt een scala aan interventies en vervolgtrajecten voor leidinggevenden. Onze interventies en vervolgtrajecten zijn ontworpen om leidinggevenden te helpen hun leiderschapsvaardigheden te verbeteren, hun team te beheren en hun organisatie te laten groeien.

Workshops & training

Vitaal leidinggeven

Deze workshop biedt waardevolle kennis en praktische tools voor leidinggevenden die een actieve rol willen spelen in het creëren van een vitaal en veerkrachtig team. Voor nu en in de toekomst!

Meer informatie

Inzetbaarheidsgesprek

Tijdens deze interactieve workshop oefenen we de gesprekken die leidinggevenden kunnen voeren medewerkers te ondersteunen bij het bevorderen van hun eigen inzetbaarheid.

Team training

Teamontwikkeling is cruciaal voor het succes van een team. Met onze coaching ondersteunen we bij het faciliteren van groei en het bevorderen van samenwerking binnen uw team.

Meer informatie

Coachingtrajecten

Leiderschapscoaching

Een positieve werkcultuur is essentieel voor het succes van een organisatie. Met onze leiderschapscoaching helpen we leidinggevenden bij het creëren van een omgeving waarin samenwerking, motivatie en betrokkenheid floreren.

Meer informatie

Leidinggevende programma

Simple Check biedt het leerzame en inspirerende leidinggevende programma. Hierin wordt ingegaan op het onderwerp duurzame inzetbaarheid en de daarbij behorende vaardigheden van de leidinggevenden. 

Meer informatie

Deelnemer aan het woord:

“Zo fijn om dit samen aan te gaan. Ik ben mij nu veel meer bewust van mijn eigen leiderschapsstijl en de manier waarop dat door mijn teamleden wordt ervaren. Hierdoor kan ik beter inspelen op de behoefte die zij hebben.”

Vervolgtraject op maat?

Uiteraard bieden we al onze interventies ook op maat. Zodat we op een effectieve manier aan de specifieke behoeften van een groep of organisatie kunnen  voldoen. Dit resulteert in een effectieve en betrokken leerervaring!

Vragen? Wij maken tijd voor je.

Plan een afspraak met één van onze adviseurs. Bel ons of kies zelf een datum en tijdstip wanneer het jou uitkomt.