• min

Investeren duurzame inzetbaarheid ESF subsidie

De ESF subsidie van het Europees Sociaal Fonds (ESF) biedt u dé financiële steun voor uw duurzaam inzetbaarheidsbeleid. Heeft uw bedrijf de intentie, of wellicht al concrete plannen, om met de vitaliteit en gezondheid van uw werknemers aan de slag te gaan? Dan is nu het moment om hiermee aan de slag te gaan!

Waarom ESF subsidie?!

  1. Met deze subsidie wordt 50% van alle kosten vergoed.
  2. Hiermee biedt u uw medewerker inzicht in zijn of haar, mentale én fysieke gezondheid.
  3. U bevordert een gezonde levensstijl van uw werknemers, voor nu en in de toekomst.
  4. Door middel van inzicht biedt u de juiste handvatten voor gerichte persoonlijke ontwikkeling van al uw medewerkers.
  5. Ook advieskosten van een externe adviseur komen voor subsidie in aanmerking.
  6. U kunt zelf bepalen op welk moment, binnen 2019, het project wordt uitgevoerd.

Simple Check regelt alles -op basis van No Cure No Pay-

In afgelopen jaren hebben wij 100% succes bereikt op onze subsidieaanvragen. Ook dit jaar nemen wij met vertrouwen en plezier al het werk uit handen. _ aldus Talitha Rijken, Adviseur Duurzame Inzetbaarheid bij Simple Check

ESF Subsidie criteria

Voor een geslaagde aanvraag van de subsidie gelden o.a. de volgende criteria:

  1. Het project mag één of meerdere thema’s hebben die in het teken staan van vitaliteit, gezondheid en duurzame inzetbaarheid. Zo kunt u denken aan een PMO (Preventief Medisch Onderzoek uitgevoerd in 20 minuten in de Simple Check bus bij u op locatie).
  2. Het project moet een bijdrage leveren aan een gezond en positief werkklimaat.

Wilt u vrijblijvend advies? Of heeft u interesse? Neem dan snel contact met ons op. Wij gaan direct, voor u en uw medewerkers, aan de slag!

Bron uitvoeringvanbeleidszw

Meer lezen?

Hieronder vind je een selectie van andere interessante nieuwsberichten die aansluiten bij wat je zojuist hebt gelezen. Ontdek en laat je inspireren!

Voedselverwarring door informatiestress

Tegenwoordig lijkt iedereen wel voor tenminste één voedingsstof gevoelig te zijn, met gluten als favoriet. Tegenover 2 tot 3% van de mensen met een voedselallergie geeft 9% aan minder gluten te eten of zelfs te vermijden. Het blijft echter niet alleen bij angst voor gluten, ook de pindanoot heeft het zwaar te verduren. Ruim 13% van de Nederlanders geeft aan de pinda’s te hebben ingewisseld voor de paranoten, het chia zaad en de goji bessen, de welbekende superfoods. “Het is duidelijk dat de voedselhypes zijn veranderd”, vertelt Frans Kok – hoogleraar voeding aan de Universiteit van Wageningen. “Vroeger ging het om afslankdiëten; in de jaren negentig telde ik er meer dan honderd. Nu gaat het om individuele voedingsmiddelen: tarwegras, melk, haver, ze worden opgehemeld of neergesabeld”, aldus Frans. Er heerst voedselverwarring door verkeerde informatie.

3 oktober, 2023

Training persoonlijke ontwikkeling

Afgelopen week hadden we weer een "training persoonlijke ontwikkeling en coachvaardigheden", met ons Health Check Team van Simple Check. De focus ligt op de rol die onze deskundigen van het Health Check Team hebben op het moment dat er een health check wordt afgenomen.

3 oktober, 2023

Overgang: deze informatie is essentieel voor vrouwen vanaf 40 jaar

Op dit moment zitten 1.6 miljoen vrouwen in Nederland in de overgang. Tachtig procent van deze vrouwen heeft te maken met overgangsverschijnselen. Dit merk je aan je lichaam, maar ook aan hoe je reageert op dingen. Dit komt doordat er veel verandert in je hormoonhuishouding, net als in de pubertijd. Door veranderende hormoonspiegels kunnen lichamelijke en emotionele overgangsverschijnselen ontstaan. Dit uit zich doordat je je ‘anders’ voelt dan dat je gewend was. Zo kun je je extreem moe voelen, veel gewrichtspijn ervaren of zelfs wat depressief. En ook hoofdpijn is een veel voorkomende kwaal die je kunt koppelen aan de overgang. Iedere vrouw komt vroeg of laat in de overgang. Genoeg reden dus om hier aandacht aan te geven!

2 oktober, 2023