Wat is duurzame inzetbaarheid?

De betekenis van duurzame inzetbaarheid is het bevorderen van de arbeidsproductiviteit van medewerkers door een gezonde levensstijl en vitaliteit op de werkvloer te stimuleren. Een belangrijk aspect in een periode waarin werknemers ouder worden en de werkende beroepsbevolking kleiner.

Menselijk kapitaal

Gezonde, vitale werknemers zijn meer betrokken, productiever en gelukkiger. Zij zorgen voor een positieve werksfeer, dringen het ziekteverzuim terug en zijn in staat langer door te werken. Gezonde werknemers zijn het kapitaal van een bedrijf en belangrijk voor het voortbestaan. We hebben vitale werknemers nodig die op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen in een snel groeiende economische markt, die langer door kunnen werken en ook nog eens productief zijn. Met duurzame inzetbaarheid houden werkgevers hun werknemers gezond, gemotiveerd en vitaal.

Wat is Simple Check?

Meer over vitaliteit

Hoe werken wij?

Meer over onze werkwijze

Waar testen wij op?

Meer over onze gezondheidscheck

Simple Check stimuleert via de Health Check (PMO) een gezonde levensstijl, door inzicht te geven in de gezondheid van personeel en direct de middelen te bieden om de vitaliteit te verbeteren.

Logo Simple Check

Copyright © 2016. All Rights Reserved

Simple Check