De Test2017-11-30T09:32:38+01:00

Om een positieve bijdrage te leveren aan ieders vitaliteit, bieden we een gezondheidscheck (PMO) aan. Met aansluitend toegang tot een Persoonlijk Health Dashboard. Op basis van het onderzoek kunnen wij u een passend vervolgtraject aanbieden. Simple Check biedt diverse programma’s aan, waarin zowel werkgevers als werknemers worden begeleid naar een gezondere levensstijl. Op de volgende dingen testen we op:

Uw gewicht is onder andere opgebouwd uit botmassa, spiermassa en vet. Door middel van een elektrodiagnose berekenen wij de verhoudingen in uw lichaam. Wij meten uw vetpercentage, visceraal vet, spiermassa, buikomtrek en lichaamsgewicht.

Daarnaast krijgt u van ons uw rust-metabolisme (uw energieverbruik in rust) te horen. Deze wordt berekend aan de hand van de verhoudingen in uw lichaam.

Cholesterol dient als grondstof bij de opbouw van de celwand en is een noodzakelijke bouwsteen voor andere belangrijke stoffen, zoals bepaalde hormonen en galzuren.

Inzicht in uw bloeddruk is belangrijk voor het vaststellen van het risico op hart- en vaatziekten. De hoogte van uw bloeddruk hangt echter af van vele factoren zoals leeftijd, geslacht, beweging en risicofactoren zoals roken en overgewicht.

Met de AGE reader stellen wij het glucosegehalte vast. Hiervoor gebruiken wij een apparaat dat de ophoping in de huid van AGEs meet.

De kans op hart- en vaatziekten wordt door diverse factoren bepaald. Daarom geeft Simple Check inzicht in uw BMI, buikomtrek, vetpercentage, vetverdeling, bloeddruk, cholesterolwaarden, glucosewaarden en rook- en drinkgedrag.

Met één vingerprik stellen wij het glucose gehalte in uw bloed vast en kijken daarnaast ook naar het risico dat u heeft op het ontwikkelen van een verslechterde glucose regulering.

Simple Check geeft, naast de fysieke gezondheid, ook aandacht aan de psychische gezondheid van de werknemer. Middels een test wordt de beleving van de werknemer met betrekking tot de arbeid en gezondheid onderzocht.

[gravityform id=”34″ title=”true” description=”false”]