Corona2020-03-13T11:53:30+01:00

Beste relatie,

Zoals u ongetwijfeld al weet zijn in heel Nederland extra maatregelen* nodig om wijde verspreiding van COVID-19 tegen te gaan. De maatregelen die in Noord-Brabant zijn genomen, gelden nu voor heel Nederland. Dit op advies van het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) aan de Rijksoverheid. Simple Check volgt de richtlijnen zoals deze worden gegeven door het RIVM.
Omdat wij de veiligheid van onze klanten én werknemers in acht te nemen, hebben ook wij de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen, zowel bij ons op kantoor als bij ons in de bus. De maatregelen zijn gericht op extra aandacht voor de hygiëne, op dat mensen minder contact met elkaar hebben en alert te zijn op verschijnselen die duiden op verkoudheid, hoesten, koorts etc.
Verder is het van belang te melden dat de werkzaamheden van onze health check medewerkers gewoon door kunnen gaan. Deze werkzaamheden vallen niet binnen het risico op verdere verspreiding. Er wordt gewerkt met (schone!) handschoenen en verder wordt na iedere test alles grondig schoongemaakt. En aangezien de health checks in de bus één voor één plaatsvinden, hebben we niet te maken met grote groepen. Dit betekent voor ons dat de health checks zo veel als mogelijk door kunnen gaan. We verwelkomen u zoals altijd met een glimlach en voor nu even niet met een handdruk. Mits onze klanten hiermee akkoord gaan uiteraard. Mocht dit anders zijn dan zullen we altijd in onderling overleg onze afspraken verzetten.
Bij vragen kunt u ons bereiken via:
Mail: anne@simplecheck.nl
Telefoon: 023 568 0091
Openingstijden: maandag t/m vrijdag 09:00 – 17:00

Hartelijke groet,
Team Simple Check.

*De maatregelen zijn:
Iedereen in Nederland: blijf thuis bij klachten neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Mijd sociaal contact. Bel pas met huisarts als klachten verergeren.
Bijeenkomsten met meer dan 100 personen worden in heel Nederland afgelast. Dat geldt ook voor publieke locaties zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs en sportwedstrijden.
Mensen in heel Nederland wordt opgeroepen zoveel mogelijk thuis te werken of de werktijden te spreiden.
Voor kwetsbare personen geldt: (ouderen en personen met verminderde weerstand) vermijd grote gezelschappen en openbaar vervoer. In het algemeen wordt mensen dringend verzocht om bezoek aan kwetsbare personen te beperken.
Voor zorgpersoneel en personeel in vitale processen: er wordt veel van u gevraagd. Blijf pas thuis als u klachten hebt en koorts. Overleg zo nodig met uw werkgever. En ook: reis niet naar het buitenland.
Hogescholen en universiteiten wordt verzocht onderwijs online aan te bieden in plaats van grootschalige colleges.
Scholen in het primair -, voortgezet – en middelbaar beroepsonderwijs en kinderopvang blijven gewoon open: er zijn daar weinig besmettingen en die omgeving is minder internationaal. Kinderen en jongeren vormen bovendien niet de groep met de hoogste risico’s. Bovendien zouden de maatschappelijke gevolgen van het sluiten van deze scholen groot zijn en draagt sluiten weinig bij aan het beperken van de verspreiding. Kinderen die verkouden zijn, moeten thuis blijven.

Tot slot: de maatregelen gelden voor heel Nederland tot en met 31 maart. Dat geldt ook voor Noord-Brabant.

Vraag de Duurzame Inzetbaarheid-Scan aan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.