Corona test2020-04-22T11:54:23+02:00

Bied jouw medewerkers een corona test! 

CoronaVanaf vandaag biedt Simple Check de mogelijkheid tot een testbeleid binnen uw werkomgeving en bedrijf.

Heb je nu daadwerkelijk corona of heb je het gehad? Het is belangrijk om te weten of dat zo is, want dan weet je dat je niemand meer kunt gaan besmetten én of je immuniteit hebt opgebouwd tegen dit virus.De enige manier om aan te tonen of je besmet bent geraakt met het coronavirus is door middel van een speciale en erkende test.

Waarom de corona test

 • Het wordt helder of je veilig bent wanneer het gaat over mogelijk besmettingsgevaar.
 • Er wordt vastgesteld of er al sprake is van immuniteit, door middel van het kijken naar antistoffen.
 • De veiligheid van de mensen uit jouw omgeving, inclusief de mensen waarmee je werkt, wordt verhoogd.
 • Het biedt een belangrijke vorm van bescherming en geruststelling voor jezelf en voor jouw omgeving.
 • Biedt bescherming voor kwetsbare mensen.

Werkwijze

Onze Simple Check bus is op alle mogelijke manieren aangepast aan de huidige regelgeving rondom hygiëne en besmettingsgevaar. Dit houdt in dat ons personeel goed is geïnstrueerd en uitgerust met de noodzakelijke bescherming. De test wordt uitsluitend uitgevoerd door een BIG geregistreerde verpleegkundige of zorgmedewerker door middel van bloedafname. De bloedafname wordt alleen uitgevoerd door gediplomeerd personeel dat theoretisch en praktisch getraind is voor het afnemen van bloed.

IgA en IgG test

Deze test wordt afgenomen door middel van een bloedtest. En is geschikt voor het aantonen van antistoffen die het lichaam vormt na een opgelopen infectie met het COVID-19 virus. Dit houdt in dat je besmet bent geweest met het COVID-19 virus en dus Corona hebt gehad. Hiermee kun je vaststellen dat immuniteit is opgebouwd. De IgA antistoffen worden als eerste (10-14 dagen) na een infectie gevormd en geven aan of u recent besmet bent geweest.De IgG antistoffen worden later gevormd (zogenaamde seroconversie) en geven behalve aan of u besmet bent geweest, ook een bepaalde mate van immuniteit weer. Voor hoelang deze immuniteit geldt is nog niet bekend. Dit wordt volop onderzocht. Deze ontwikkelingen wordt o.a. door het RIVM gevolgd en aangegeven.

Nadat de test is afgenomen worden de monsters opgestuurd naar een geaccrediteerd laboratorium waarmee we, in dit traject, nauw samenwerken. Veel ziekenhuizen maken al jaren gebruik van de expertise van dit laboratorium.

Jouw medewerkers de Corona test bieden?

DIT KAN! Simple Check biedt de mogelijkheid om jouw medewerkers te testen op het Corona virus. De test brengt door middel van een bloedafname in kaart of je actief drager bent van het virus en of je het gehad hebt. Vraag snel een offerte op maat aan via het formulier!

 • Meest betrouwbare test
 • Test via bloedafname (IgG & IgA)
 • Uitslag tussen 24 – 48 uur
 • In onze bus, bij jou voor de deur!

COVID 19 testen? Vraag hier een persoonlijke offerte aan!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vraag hier de Brochure aan voor COVID-19 testen en de online C-scan!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

COVID 19 testen? Vraag hier een persoonlijke offerte aan!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.