C-Scan (coronavirus COVID-19)2020-04-22T11:57:53+02:00

C-Scan (coronavirus COVID-19)

Corona scan

De C-Scan van Simple Check biedt inzicht. Het coronavirus is misschien onzichtbaar, de gevolgen zijn dat zeker niet! Waar de één een mondkap opzet en zich met voorraden terugtrekt in het eigen huis, leeft de ander zorgeloos door, alsof dat hele virus niet bestaat. Het is inmiddels wel duidelijk dat iedereen verschillend reageert op een dreigende situatie zoals het coronavirus. Maar hoe houdt u nu als werkgever een vinger aan de pols? En hoe weet je als werknemer of je op de juiste manier weet om te gaan met de mogelijke angsten, onzekerheden en spanningen die gepaard gaan met deze crisis?

De C-Scan van Simple Check biedt inzicht

Simple Check biedt u nu de mogelijkheid aan om een gedegen aanpak binnen uw werkomgeving en bedrijf op te zetten om zo de gevolgen van de Corona Crisis dragend te maken. Niet alleen voor nu, maar ook voor de lange termijn. Door de scan wordt direct duidelijk hoe uw werknemers de crisis meemaken en of hebben doorgemaakt. En dus, of er behoefte is aan (meer) gerichte ondersteuning en of het bestaande aanbod van interventies voldoet aan de behoefte van de medewerker.

Medewerkers krijgen na het invullen van de C-Scan hun scores teruggekoppeld in hun persoonlijke dashboard, met een uitleg van hun score en adviezen op basis van hun score. Hier kan de werkgever of adviseur ook het eigen aanbod aan producten / interventies koppelen, zodat de medewerkers gepersonaliseerd producten krijgen aangeboden.

Voor management, HR of coaches is terugkoppeling van anonieme groepsscores mogelijk via het HR management dashboard. Ook kan Simple Check voor u een anonieme groepsrapportage maken en deze presenteren door een van onze DI adviseurs.

Doel van de C-Scan

 1. Inzichtelijk maken van de belangrijkste aangrijpingspunten voor duurzame inzetbaarheid in relatie tot de corona crisis.
 2. Bewustwording en hulpmiddel bij het voeren van gerichte ondersteuning met als doel het vergroten van de duurzame inzetbaarheid in relatie tot de corona crisis.

De C-Scan geeft inzicht in de volgende onderdelen:

 • Huidig functioneren
 • Motivatie en betrokkenheid
 • Financieel
 • Algemene gezondheid
 • Algemene gezondheid in relatie tot het COVID-19 virus
 • Vermoeidheid en energie
 • Belemmerende factoren
 • Persoonlijk leiderschap
  • Eigen regie
  • Veranderingsbereidheid
  • Weerbaarheid

Voordelen

Uw werknemers krijgen direct na het invullen van de C-Scan feedback en passend advies bij het resultaat. De scan wordt online aangeboden via het -uiterst beveiligd- persoonlijk health dashboard van onze partner Johan. Hierbij kunt u denken aan een aantal duidelijke tips en adviezen, een stappenplan en inspirerende filmpjes die aansluiten bij de resultaten.

Het resultaat geeft een helder inzicht over de eigen mogelijke belemmeringen of uitdagingen die men ervaart. Denk hierbij aan het ophopen van spanningen, de mogelijke financiële impact van deze crisis of de onzekerheid over het voortbestaan van jouw baan. Dit biedt een uitstekende basis om aan de slag te gaan met de voor de deelnemer belangrijke thema’s. Zo kan men een persoonlijk actieplan maken gericht op de verbeterpunten die zichtbaar worden uit de test. Dit kan uiteraard ook op groepsniveau.

Tevens biedt Simple Check meer content die u, als werkgever kunt aanbieden op het, voor uw bedrijf ingerichte, ‘Inspiratieplein’ op het Johan portaal. Deze kunt u zelf verder inrichten met uw eigen content of interventieaanbod. Dit kan ook altijd door een van de adviseurs van Simple Check worden gedaan.

Jouw medewerkers de Corona test bieden?

DIT KAN! Simple Check biedt de mogelijkheid om jouw medewerkers te testen op het Corona virus. De test brengt door middel van een bloedafname in kaart of je actief drager bent van het virus en of je het gehad hebt. Vraag snel een offerte op maat aan via het formulier!

 • Meest betrouwbare test
 • Test via bloedafname (IgG & IgA)
 • Uitslag tussen 24 – 48 uur
 • In onze bus, bij jou voor de deur!

Vraag hier de Brochure aan voor COVID-19 testen en de online C-scan!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.