Basis Health Check2021-11-03T12:07:15+01:00

Basis Health Check

Een duurzaam inzetbaarheidsbeleid vraagt inzicht en een toegevoegde waarde op verschillende ‘lagen’. Gericht op een gemeenschappelijk belang; hoe zit het met de fysieke en mentale gezondheid? En wat kunt je doen om dit te behouden en te verbeteren?

Lichaamsmetingen weegschaal meetlint

Lichaamsmetingen

De lichaamsmetingen van meerdere onderdelen, zoals buikomtrek, vet, BMI etc., staan onderling met elkaar in verband en geven een indicatie van de gezondheid van jouw lichaam en lichaamsverhoudingen.

Meer informatie

Hart- en vaatfuncties

Er zijn verschillende factoren die een voorspellende waarde hebben voor hart- en vaatziekten. Het is dan ook van belang regelmatig jouw hart- en vaatfunctie te laten controleren.

Meer informatie
Hart-en vaatfuncties
Bloedsuiker spiegel onderzoek

Bloedsuikerspiegel

Onder bloedsuiker verstaan we de glucose (suiker) in het bloed. Het bloedsuikergehalte is de hoeveelheid glucose die in het bloed zit op een bepaald moment.

meer informatie

Extra modules

Naast het standaard onderzoek bieden wij nog extra mogelijkheden zoals: oogtesten, oortesten, glutenintolerantietesten, voedselintolerantietesten, longfunctietesten, handkrijpkrachttesten en ijzerwaarde meting.

Meer informatie
Stethoscoop

Privacy gewaarborgd**

De persoonlijke testresultaten worden beveiligd opgeslagen en zijn alleen voor de deelnemer beschikbaar. Niet voor  collega’s, niet voor Simple Check en niet voor de werkgever. De opslag van de medische gegevens voldoet aan strenge eisen in overeenstemming met de wet- en regelgeving voor zorginstellingen en zorgprofessionals. Meer hierover lees je op onze pagina Behoud van privacy.

Referenties

Logo Schweppes

“Simple Check sprak ons aan vanwege de online mogelijkheden, de toegankelijkheid van de health check en de gebruiksvriendelijkheid voor de medewerkers.” 

Marit Tuinhof, Schweppes International Limited
Lees meer

Ervaar het zelf. Probeer vrijblijvend de demo.

gratis demo

[gravityform id=”34″ title=”true” description=”false”]