Avebe2019-10-02T11:34:05+02:00

  Cadeau van de werkgever

✓   Inzicht in jouw inzetbaarheid

 Health Check bij jou op locatie

✓   Krijg op maat gemaakt advies

Bekijk video!
English?
van / waarde logo Avebe

Wie je ook bent, wat je ook doet, je bent van waarde voor Avebe.
Wat we graag zien is dat al onze collega’s fluitend naar hun werk gaan. En dat is best een groot streven. Want wat heb je nodig om fluitend naar je werk te gaan? Om goed te kunnen blijven werken en om plezier te halen uit je werk. En hoe kan Avebe daarbij helpen en ondersteunen? Daarom start Avebe met de Van Waarde scan. Deze bestaat uit een vragenlijst en geeft je de mogelijkheid om deel te nemen aan een Health Check.

De van Waarde Scan

De ‘van Waarde Scan’ is een online vragenlijst, ontwikkeld door TNO. Deze scan geeft een helder inzicht over de eigen gezondheid, motivatie en ontwikkeling. Nadat je de ‘van Waarde Scan’ hebt ingevuld, krijg je direct inzicht in jouw resultaten op jouw -uiterst beveiligd- persoonlijk ‘Van Waarde -portaal’. Hier kun je zien wat Avebe aanbiedt op het gebied van gezondheid en vitaliteit. Waar nodig zal Avebe je alle mogelijke ondersteuning bieden in de vorm van coaching, training of andere begeleiding. Dit alles kun je zelf beslissen op basis van de resultaten van de test. Jouw portaal is voor niemand toegankelijk. Jouw resultaten zijn dan ook alleen voor jou zichtbaar. En voor niemand anders! Mocht je meer informatie willen over het opslaan en het beheer van jouw persoonlijke en medische gegevens, klik dan hier voor de antwoorden op de meest gestelde vragen over privacy.

De Health Check  van Simple Check

Nadat je de ‘Van Waarde-Scan’ hebt ingevuld word je gevraagd of je mee wilt doen aan de Health Check. Je bent hier uiteraard vrij in, maar het geeft je een goed inzicht in jouw gezondheid. Deze Health Check wordt afgenomen door Simple Check. Tijdens deze check wordt onder andere gekeken naar je lichaamsverhoudingen, je bloedsuikerwaarden en je hart – en vaatfuncties. De test duurt ongeveer 45 minuten, en is op je werk en onder werktijd. Jouw resultaten van de Health Check zullen tevens zichtbaar worden op jouw ‘van Waarde portaal’. En ook deze resultaten zijn dan voor niemand anders zichtbaar.

Wat wordt er gemeten?

 • Van Waarde Scan (online vragenlijst)
 • Gezond Leven Scan
 • Bloedonderzoek (cholesterol & bloedsuiker)
 • Lichaamsverhoudingen (gewicht, lengte, BMI, vetpercentage)
 • Handknijpkracht
 • Bloeddruk
 • Oogtest
 • Oortest
 • Longtest

Hoe meld jij je aan?

Je meld je aan door te klikken op de link in de uitnodigingsmail. Let op: neem even de tijd voor jouw aanmelding. Hieronder een aantal tips:

 • Het is handig om jouw privé e-mailadres te gebruiken. Zo kun je altijd bij jouw persoonlijke resultaten.
 • Houd je mobiel bij de hand: je ontvangt namelijk een SMS code ter verificatie
 • De SMS komt van onze softwareleverancier JOHAN. Dit alles ten behoeve van jouw privacy. Voor meer informatie zie ons privacybeleid
 • Neem 15 minuten de tijd voor jouw aanmelding.
 • Jouw aanmelding start direct door middel van een vragenlijst (De van Waarde Scan, oftewel de DIX). Om jouw aanmelding definitief te maken, dien je deze vragenlijst in te vullen, ter voorbereiding op de Health Check.
 • Na het invullen van deze vragenlijst, kom je terecht op jouw persoonlijk Dashboard. Hierin kun je eenvoudig je eigen afspraak inplannen. Let op: je dient dit dus zelf te doen! Hiervoor kun je een keuze maken uit een overzichtelijke agenda, speciaal aangepast op een locatie en tijdstip wat past binnen jouw werkzaamheden.
 • Aanmelden voor de Health Check kan uiterlijk tot eind oktober.
 • De afspraakbevestiging voor de Health Check ontvang je ongeveer twee weken van te voren.

In deze link vind je een heldere handleiding met daarin -stap voor stap- de beschrijving voor je aanmelding. Deze handleiding is zeer overzichtelijk dus het is raadzaam deze even te openen en te downloaden. Je vind de handleiding door op de onderstaande button te klikken.

Handleiding aanmeldprocedure

Vragen?

Mocht het niet duidelijk zijn, of als er nog vragen zijn dan nodigen we je van harte uit om bij het inloop vragenuur langs te komen. Hierbij is ook iemand van de medezeggenschap aanwezig om vragen te beantwoorden. Hieronder vind je het schema:

Van waarde

Privacy

Zowel Avebe als Simple Check werken op de software van Johan BV. Binnen deze software zijn technische maatregelen genomen om te zorgen dat de gegevens die hierin staan optimaal beveiligd zijn. Een van deze maatregelen is bijvoorbeeld dat je jouw account met zowel een wachtwoord als een telefoonnummer moet beveiligen. Hierdoor kunnen anderen niet in jouw account komen, zelfs niet als ze jouw wachtwoord geraden hebben. Je vindt de privacyverklaring hier.

Veilig en versleuteld

De persoonlijke testresultaten worden versleuteld opgeslagen en zijn alleen voor jou toegankelijk. De opslag van data voldoet aan de strenge eisen van NEN7510 in overeenstemming met de wet- en regelgeving voor zorginstellingen en zorgprofessionals.

Neem bij vragen gerust contact met ons op via anne@simplecheck.nl

[gravityform id=”34″ title=”true” description=”false”]