aanmelden2020-05-29T14:59:20+02:00

Aanmelden Online Dashboard

Op het Online Dashboard van Simple Check kun je jouw persoonlijke resultaten, informatieve artikelen, adviezen en onderzoeken gericht op een gezonde leefstijl vinden. Hieronder vind je stap-voor-stap beschreven hoe jij je aan kan melden en jouw persoonlijk portaal kan activeren.  Als dit gelukt is kom je direct bij de DIX vragenlijst terecht. Deze moet meteen worden ingevuld en het is dus handig om hier ongeveer 15 minuten de tijd voor te nemen.

Stap 1. Allereerst ontvang je een mail van Simple Check op het door jou opgegeven e-mailadres.

Aanmelden portaal stap 1

Stap 2. In deze mail staat de uitleg beschreven. Lees dit rustig door en klik vervolgens op de groene button onder aan de mail.

Aanmelden portaal stap 2

Ook kan het zo zijn dat je van jouw werkgever een link hebt ontvangen van een landingspagina. Op deze landingspagina staat dan alle informatie met betrekking tot de Health Check. Ook vindt je hier een button voor het maken van een afspraak. Indien je dan nog geen account hebt aangemaakt, krijg je eerst deze mogelijkheid. In de stappen hieronder lees je hoe dit gaat.

Stap 3. Er opent dan een nieuwe pagina. Klik op de blauwe button met de tekst ‘Volgende’.

Stap 4. Klik op de blauwe button met de tekst ‘Account aanmaken’.

Stap 5. Vervolgens kom je op de pagina waar je jouw persoonlijke gegevens kunt invullen om een account aan te maken bij Johan.

Stap 6. Kies een wachtwoord, en vul deze nogmaals in ter controle. Lees de privacyverklaring van Johan en vink het vakje aan om hiermee akkoord te gaan.

Stap 7: Je hebt nu een account aangemaakt in Johan. Hierin zie je de uitnodiging staan en heb je de mogelijkheid tot het instellen van een extra beveiliging.

Stap 8: Klik op de blauwe button om de extra beveiliging in te stellen.

Stap 9. Gebruik je persoonlijke email hiervoor. Je ontvangt op dit emailadres een verificatiecode. Open de email van Johan en voer de code in.

Stap 10. Vul vervolgens je mobiele nummer in ter verificatie.

Stap 11. Als je deze stappen hebt doorlopen is jouw Johan account volledig beveiligd!

Stap 12. Als je hiermee klaar bent kom je automatisch op jouw persoonlijk dashboard en zie je de uitnodiging van Simple Check staan.

Stap 13. Je krijgt vervolgens te zien dat Simple Check je wil toevoegen als deelnemer. Klik op de blauwe button.

Stap 14. Als laatste rest alleen nog het accepteren van onze privacyverklaring door middel van het aanvinken van het vakje. Klik vervolgens op de blauwe button om verder te gaan.

Stap 15.Je komt vervolgens in jouw persoonlijke online dashboard. Hier staat de online vragenlijst DIX voor je klaar om in te vullen. Dit doe je door op de blauwe button met de tekst ‘Start’ te klikken. Al jouw testresultaten zijn hier vervolgens ook online in te zien. Samen met inspirerende artikelen, leerzame video’s, tipkaarten en nog veel meer!

[gravityform id=”34″ title=”true” description=”false”]